REFERANSER


Vi vil gi de varmeste anbefalinger til eventuelle nye kunder. "Det at du tok jobben gjorde hele ombyggingsprosessen mye enklere for oss. Du hadde gode forslag til både kjøkken og stuer, både når det gjaldt farger, materialvalg og belysning. Håndverkerne du brukte gjorde også en god jobb, og du sydde sammen det hele på en god måte. Det var veldig greit og ryddig og samarbeide med deg."

Ta gjerne kontakt med oss hvis dere ønsker å snakke med oss.

Gunnar og Randi Hopland

Da vi kjøpte nytt hus og skulle pusse opp, synes vi det var mange vanskelige valg å ta. I stede for å velge feil og måtte gjøre endringer senere, fant vi ut at det var bedre å investere i profesjonell hjelp. Lisbeth lagde fine tegninger og gode planløsninger som passert våre behov og ønsker.  Både praktisk gode løsninger og med den stilen vi ønsket. Hun la frem alternativer til interiør hvor v i selv kunne velge varer til ulike priser. Spesielt valg av farger på veggene er vi veldig fornøyd med, noe vi aldri selv hadde klart å sette sammen. Lekerommet til barna er malt og innredet etter Lisbeth sine forslag og er noe vi barna er superfornøyd med. Jeg vil gi mine sterkeste anbefalinger.

Anne Hesby Palm


Vi har hatt gleden av å samarbeide med Lisbeth Holst i forbindelse med vårt husprosjekt på Krokeide. Prosjektet besto i å totalrehabiltere vårt gamle hus/hytte fra 1934, bygge på en ny karnapp integrert i den gamle delen og bygge på en mindre ny del. 

Vi hadde selv en del tanker om hva vi ville ha, særlig karnappen som skulle innlemmes i det eksisterende bygget og plasseringen av tilbygget.

Vi hadde god dialog om mulighetene, og Lisbeth kom med tanker som vi selv ikke hadde vurdert. Hun tegnet, vi vurderte og diskuterte, og nye utkast ble laget. Dette ga oss bl.a en bod og en delvis overbygd takterrasse som vi ikke hadde tenkt på(2.etasje) Innvendig var det viktig å få fet gamle bevart og til å passe sammen med det nye. Med noen runder frem og tilbake kom vi frem til gode løsninger som vi er godt fornøyd med. Også hennes bakgrunn som interiørarkitekt kom til god nytte. 

Vi opplever Lisbeth som en behagelig og flink samarbeidspartner. 

Ingunn og Jostein Tang


Vi hadde ett uinnredet loft som Lisbeth hjalp oss med å endre til fint bibliotek. Hun tegnet og designet flotte løsninger som vi er veldig fornøyde med. I tillegg hjalp hun med håndverkere og gav gode råd underveis.

Videre tegnet hun en fin platting foran inngangsdøren vår. Løsningen er både fin å se på og meget brukervennlig. Denne løsningen kunne vi ikke ha kommet på selv.

Lisbeth svarer kjapt på forespørsler og følger opp på det som trengs å gjøre. Hun har god forståelse for materialbruk og gir råd om anvendelse for hver sak.

Lisbeth har godt nettverk av håndverkere og med sine gode relasjoner har det vært til stor hjelp for oss i oppusningsfasen.

Vi ønsker å gi vår beste anbefaling til Interiørarkitekt Lisbeth Holst.

Elisabet Ingimarsdottir og Bjørgolfur Havadsson

Planløsning av liten leilighet.

tittelhttps://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=210670104


Vi har det siste halve året benyttet oss av Lisbeth Berge Holst sitt arbeid ved tre anledninger.

Forslag til innredning og fargesetting av vår nye leilighet i Bergen, etter salg av hus. Vi har fulgt fargesetting og innredningsforslag fullt ut og er veldig fornøyde. Fargene er behagelige og har tatt utgangspunkt både i de møbler vi skulle ha med oss og forslag til nye. Det hele gir et moderne uttrykk.

Bygging av ny garasje ved et gammelt hus på Voss. Igjen har vi benyttet oss fullt ut av Berge Holst sine tegninger. Disse var også grunnlaget for søknad og til slutt godkjenning av garasjen i kommunen. Garasjen er nå er under oppføring.

Påbygg gammelt hus på Voss. Innbefattet både det konkrete påbygget og innredning av nye og gamle møbler vi vil beholde.

Lisbeth Berge Holst går fullt og helt inn for det oppdraget hun påtar seg. Hun er lydhør og forstår kundens ønsker. Hun er profesjonell og kreativ. Vår erfaring er at Berge Holst i tillegg til å være en svært dyktig interiørarkitekt, også tegner hus/tilbygg. Vi gir henne vår beste anbefaling

Grete Nerheim